DSC_0860_edited.jpg

Om EventCamp Ertebjerggaard

ERTEBJERGGAARD er et sted der emmer af aktivitet, den består af:

  1. STU´en Ertebjerggaard

  2. Dyrepension

  3. Sportsrideklub

  4. EventCamp

 

EVENTCAMP ERTEBJERGGAARD består af en EVENT og CAMP afdeling, som er spækket med nye og anderledes tilbud med outdoor aktiviteter til endags eller flerdages arrangementer / ferier. Via menuen kan I selv sammensætte og booke oplevelser på kryds og tværs af afdelingerne. Vi har fleksible muligheder for at sammensætte et alsidigt program tilpasset den individuelle gruppe og tidshorisont.


Anledningen til at booke kan være mange, f.eks. polterabend, firmaevent/teambuilding, pige/drenge tur, fødselsdag, familiekomsammen, kærestetur, far/barn tur eller andet.


Det er vigtigt for os, at det ikke er industri-oplevelser på samlebånd. Aktiviteter og grupper er derfor på max. 20-25 personer alt efter sammensætning af børn og voksne. På den måde håber vi, at oplevelsen bliver nærværende og intim.


Der vil være en instruktør/guide til stede på ”Event” afdelingen. I ”Camp” afdelingen introduceres I til aktiviteterne, og derefter overlader vi faciliteterne til jer.


Vi hjælper gerne med at sammensætte et unikt ophold/program til jer, hvis I mailer eller ringer til os med jeres ønsker for opholdet, antal personer, en kort beskrivelse af gruppen, prisleje og andet relevant information. Så vender vi tilbage med forskellige forslag til, hvordan et sådan arrangement kan se ud.


Det er vores erfaring, at skal der være plads til afslapning/fordybelse, når I er på besøg på gården. Det er ikke nødvendigvis mængden af tilvalgt, der giver den bedste kvalitet i oplevelsen, derimod det rette tilvalg.

Under jeres ophold vil I møde nogle af gårdens STU-elever, som er i praktik på virksomheden EventCamp med henblik på efterfølgende ansættelse.